Telefonspøker: De beste gratis måtene å lure vennene dine på

I en tid der smarttelefonen alltid er tilgjengelig, er en god telefonspøk en fin måte å overraske vennene dine på og le sammen. Og det beste av alt? Du trenger ikke å bruke penger på det! I denne bloggen tar vi for oss noen av de morsomste og mest kreative telefonspøkene du kan utføre gratis.

1. Den klassiske "Nummergjenkjenning av"-trikset
En av de enkleste måtene å overraske noen på, er å skjule nummeret ditt. Ring en venn eller kollega med nummergjenkjenning slått av (*31# etterfulgt av nummeret) og utgi deg for å være noen andre. Du kan ta på deg en morsom stemme eller late som om du er en tilfeldig kundeservicemedarbeider. Sørg for å avsløre hvem du er umiddelbart etter spøken, slik at ingen får panikk!

2. "Fake Call"-spøken
Bruk en app som Fake Call (tilgjengelig for Android og iOS) til å planlegge en falsk samtale. Du kan late som om du får en viktig telefon midt i en samtale eller et møte, med morsomme konsekvenser. Med denne appen kan du velge navn og nummer på den som ringer, noe som gjør spøken enda mer troverdig. Selv om noen av de avanserte funksjonene i disse appene er betalte, kan du komme i gang med grunnversjonen gratis.

3. "WhatsApp Voice Message"-spøken
Send en morsom, men uskyldig talemelding via WhatsApp der du later som om du har et alvorlig problem. Bruk en overdramatisk tone eller fortell en absurd historie. Hvis vennen din hører meldingen, vil han sannsynligvis bli bekymret, bare for å finne ut at det hele var en spøk. Dette fungerer spesielt godt hvis du vanligvis sender mer alvorlige meldinger.

4. "Feil nummer"-vitsen
Ring vennen din med en annen stemme og lat som om du er en ukjent person som har ringt feil nummer. Du kan late som om du leter etter noen eller til og med finne på en absurd situasjon, for eksempel å spørre om et bortkommet kjæledyr. Det morsomme med denne spøken er å improvisere og se hvor lenge vennen din faller for det.

5. "Anonym tekstmelding"-spøken
Send en anonym tekstmelding til vennen din med en mystisk eller morsom melding. Med tjenester som Texttasy kan du enkelt sende anonyme meldinger uten å avsløre identiteten din. Dette kan føre til morsomme reaksjoner når vennen din prøver å finne ut hvem avsenderen er. Bare husk å avsløre spøken til slutt, slik at ingen virkelig blir bekymret.

6. "Lydeffekter"-spøken
Spill av lydeffekter under en telefonsamtale for å forvirre vennen din. Bruk lyder som en sirene, banking på døren eller til og med dyrelyder for å gjøre samtalen ubehagelig eller morsom. Dette fungerer spesielt godt hvis vennen din prøver å være seriøs mens du introduserer mer og mer absurde lyder.

Vil du ikke gjøre narr av noen, men bare ønske dem god morgen på en morsom måte? Her finner du morsomme god morgen-tekster!

Hvorfor telefonpranks?
Telefontriks er en fin måte å unnslippe hverdagen en stund og få seg en god latter med venner. De er ofte ufarlige og kan utføres uten kostnad, noe som gjør dem til et perfekt valg for en morsom time out. I tillegg kan anonyme SMS-tjenester som Texttasy gi deg muligheten til å legge til et ekstra lag med mystikk og spenning i spøkene dine.

Konklusjon
Uavhengig av om du velger en klassiker som "Nummergjenkjenning av"-spøken, eller om du bestemmer deg for å sende en anonym tekstmelding, er mulighetene for telefonspøker uendelige. Det viktigste er å sørge for at spøken forblir vennlig og respektfull, slik at alle kan le uten at noen føler seg ukomfortable.

Klar til å overraske vennene dine med en flott telefonspøk? Bruk Texttasy for å enkelt sende gratis anonyme tekstmeldinger og sette i gang de morsomste spøkene! 


Send en anonym tekstmelding nå

Bloggene våre